Relat

foto_Relat_OK.jpg
23.04 _ 21h Auditori C.C. La Mercè

Preu: 5€ (+ David Busquets)

Pocs primers anys de vida han estat tan intensos i prometedors com el del Relat. Finalistes al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l'Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d'Olot i la publicació de tres senzills amb el segell Halley Supernova.

Aquest 2020 obriran l'any amb la seva primera gira internacional que els portarà a França i Holanda on participaran a l'Eurosonic, un dels festivals més importants del continent. Un preludi brillant al llançament del seu primer disc, Contratemps, Un treball produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58 que va més enllà del reggae i del dub, combinant-ho amb músiquesurbanes com trap, hip-hop o dancehall, cuidant amb molta sensibilitat el missatgede les cançons i la singularitat musical del projecte.

Com no podía ser d'una altra manera una de les bandes gironines amb més projecció del moment no podíen faltar a la secció Talent Gironí